Головна » 2015 » Грудень » 9 » Підручники потраплять до школи з нового року, - міністр
00:05
Підручники потраплять до школи з нового року, - міністр

Міністр освіти і науки Сергій Квіт повідомив, що підручники для учнів 4-х та 7-х класів будуть доставлені до шкіл після нового року. Про це він сказав під час звіту членів уряду гуманітарного блоку щодо виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України.

Зокрема, міністр зауважив, що перед Міносвіти стоїть багато поточних завдань у дошкільній та загальній середній освіті, які повинні вирішуватися щодня.

Одним із таких завдань є забезпечення шкіл підручниками.

За словами міністра, цього року були затримки з коштами, але «зараз проведені тендери та з нового року підручники потраплять до школи».

Разом з тим, у прес-службі МОН повідомили, що станом на 7 грудня 2015 року для перевізників підготовлено рознарядки на доставку п’яти назв підручників для учнів четвертого класу загальним накладом 15 634 примірники та 9 назв підручників для учнів сьомого класу загальним накладом 83 454 примірники.

За даними видавництв, на 8 грудня 2015 року три видавництва: «Грамота», «Генеза» та Видавничий Дім «Освіта» документально підтверджують про видрук чотирьох назв багатотиражних видань.

«Затверджені плани по обсягах тиражів і областях доставки підручників, визначені місця відвантаження та відповідальні особи на місцях; укладені угоди та направлені до казначейства», - зазначають у Міністерстві освіти і науки.

http://osvita.ua

Переглядів: 516 | Додав: друг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar