Головна » 2018 » Березень » 17 » Освітній портал
21:24
Освітній портал

Освітній портал ЧОІППО ім.К.Д.Ушинського – це вхід у глобальний інформаційний простір; це мережевий вузол, що підключений до Інтернету та забезпечує єдиний доступ до широкого спектру інформаційних ресурсів, призначених для педагогічних працівників та учнів.

Освітній портал ЧОІППО ім.К.Д.Ушинського було створено з метою допомоги педагогічним працівникам у використанні освітніх ресурсів глобальної мережі Інтернет.

Головними завданнями, які вирішуються за допомогою даного порталу є:

  • систематизація веб-ресурсів, пов’язаних з галуззю освіти;
  • оптимізація навчального процесу, на курсах підвищення кваліфікації педагогічних працівників;
  • пошук, дослідження та популяризація нових веб-ресурсів, актуальних для розвитку системи освіти України (в першу чергу загальної середньої);
  • оптимізація використання ресурсів глобальної мережі Інтернет педагогічними працівниками різних категорій.

Розробниками порталу є:

03Покришень Дмитро Анатолійович, автор ідеї, технічна розробка та підтримка, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

s005

Матюшкін Максим Володимирович, контент-менеджер, змістовне наповнення, кандидат технічних наук, доцент кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

02

Корнієць Олександр Миколайович, технічна розробка та підтримка, старший викладач кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

05Закревська Євгенія Сергіївна, дизайн логотипу, банерів, старший викладач кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

Основне наповнення розділу “Навчальні предмети” взято з ОСВІТНІ РЕСУРСИ ІНТЕРНЕТУ автор

1

Ракута Валерій Михайлович, старший викладач кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

logo300DPI

Переглядів: 903 | Додав: друг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar